InStemmen

Adem & Stem coaching

Welkom op de site van InStemmen.

In mijn praktijk richt ik mij zowel op ademcoaching als op stemcoaching. De oefeningen / bewegingen zijn eenvoudig en geschikt voor jong en oud.

Stem-coaching
 De kennismaking met de ervaarbare adem heeft mij als ervaren zanger heel veel gebracht. Ik ben beter, vrijer en met meer plezier gaan zingen. Heb meer grip gekregen op mijn stem, zing met minder inspanning en overbelast mijn stem niet.  De methode is geschikt voor iedere zanger.

Adem-coaching
De methode van de Ervaarbare Adem, bedacht door Ilse Middendorf, is heel geschikt voor mensen met stress en vermoeidheidsklachten of voor mensen die last hebben van faalangst. Door op een gezonde manier de adem te laten stromen voel je je meer uitgerust, energieker, beter in je vel en krijg je meer zelfvertrouwen.
Ik leer je weer vertrouwd te raken met je eigen lichaam door middel van oefeningen, bewegingen, meditaties en improvisaties. Dichter bij jezelf komen is meer zelfvertrouwen, gelijkwaardiger worden in een relatie, voor jezelf op durven komen, ruimte innemen en gezonder in het leven staan.

Petra Moors

InStemmen
info@instemmen.nl
KvK-nummer  NL001477428B78